Bridgestone TW152 ( 160/60 R15 TL 67H M/C, Variante M ) MDCO4-R-339408

770.40 RON
Scurta descriere:
O anvelopă tot-teren cu accent pe aplicaț ii stradale. Excelenta stabilitate la viteze mari, manevrare, performanţă pe teren umed, ș i versatilitate...
MDCO4-R-339408
65 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

O anvelopă tot-teren cu accent pe aplicaț ii stradale. Excelenta stabilitate la viteze mari, manevrare, performanţă pe teren umed, ș i versatilitate în traficul urban au făcut-o să devină opț iunea de echipare originală pentru mărci prestigioase de motociclete puternice precum BMW ș i Honda.

Performanț e personalizate

Gama Trail Wing simbolizează performanţa superioară tot-teren adaptată nevoilor specifice ale motocicletei dvs.

Gamă largă

Vă punem la dispoziț ie un spectru larg de modele, dimensiuni, indici de viteză ș i specificaț ii de piese originale, de la o selecț ie de dimensiuni de scutere, până la motociclete de teren mari.

Design revoluț ionar

Exploraț i teritorii noi cu tehnologia tot-teren Bridgestone pe care vă puteț i bizui, optimizată pentru toate suprafeț ele ș i condiț iile posibile.

Construcț ie superioară

Acoperind atât construcț ia diagonală cât ș i cea radială, Trail Wing simbolizează calitatea, fiabilitatea ș i performanţa la orice solicitare.

Tot-teren

Comportamentul performant, în special cel urban, a făcut ca TW152 să fie ales ca echipare originală pentru mărci prestigioase de motociclete precum BMW ș i Honda

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.